Al meer dan 45 jaar een begrip in de kaasgastronomie.

Google beoordelingen

Het verzorgen van een goede service in combinatie met een uitgebreid aanbod kaasschotels en delicatessen ligt ons nauw aan het hart. De traditionele mond-aan-mond reclame heeft op vandaag plaats gemaakt voor de zogeheten “reviews”. Op Facebook onder andere, maar beschik je over een Google...

De drie mussen

Dit rauwmelks roodflora kaasje wordt geproduceerd in biokaasmakerij ’t Dischhof uit Keiem. De melk is afkomstig van koeien die grazen uit het Drie Mussengebied, een poldergebied waar de voorbije jaren aan landschapsherstel gedaan werd. Het unieke streekproduct dankt zijn krachtige aroma’s aan zijn eetbare...

Roomer+ geitenkaas

Op zoek naar een zomers fris ideetje voor je aperitief? Combineer de Roomer Tonic met een vers slaatje van geitenkaas met stukjes appel en mango! Recept Roomer Tonic: ½ RoomeR – ½ Tonic – 1 schijfje appel – 2 ijsblokjes Recept slaatje met geitenkaas,...

Page 2 of 5