Al meer dan 45 jaar een begrip in de kaasgastronomie.

04mei
2017

Nieuw assortiment Zwitserse kazen

We hebben een nieuw assortiment Zwitserse kazen in de winkel!

Niet alleen zijn ze voortreffelijk van smaak, ook hun namen mogen er zijn.
We lichten al een tipje van de sluier op:

Après soleil: rauwe melk, simmental, 12 maanden gerijpt

De melk waarmee deze kaas gemaakt wordt, wordt te voet of per paard tot aan de kaasmakerij gebracht. Eens de kaas bereid is wordt deze in de zon gerijpt. Perfect om de dag mee te starten.

C’est bon: rauwe melk, simmental, 5 maanden gerijpt

Op het eerste zicht ziet dit klein kaasje er niet opvallend uit, maar eenmaal op de tong gelegd en erin gebeten zegt men zeer snel: c’est bon!

Tip: deze kaas kan uit het vuistje gegeten worden maar smaakt nog beter wanneer opgewarmd in de oven en afgewerkt met wat zwarte peper.

Kom het volledige assortiment ontdekken in de winkel!